Contact

bulthaup b vorm brugge
Hoefijzerlaan 49
8000 Brugge
info@bvorm.be

Openingstijden

dinsdag tem zaterdag van
10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
of na afspraak

Welkom bij b vorm

keuken bulthaup brugge b vorm

Wie hier binnenstapt, ervaart spontaan een thuisgevoel. Jeanne Van der Meulen en Aude De Bruycker verweven al sinds 2005 moeiteloos de keukenruimte met alle aanverwante woonfuncties. De verschillende opstellingen in de showroom te Brugge nodigen haast meteen uit om ze te gaan gebruiken.

De keuken is het centrum van het hedendaagse woongebeuren. Maar iedereen leeft anders en heeft zijn eigen keukengewoontes. Daarom begint voor Jeanne en Aude alles met een goed gesprek. Met het bulthaup-aanbod spelen zij vervolgens perfect in op alle individuele wensen en verwachtingen.

Jeanne: "Mijn eigen bulthaup-keuken thuis doet al meer dan 20 jaar dienst. Ze heeft drie spelende kinderen doorstaan en kan dus duidelijk tegen een stootje. Met die ervaring op zak adviseer en verkoop ik zelf graag en vol vertrouwen aan onze klanten."

Vanaf het eerste contact, bij het uitzoeken van de ideale materialen tot de creatie van het finaal ontwerp… De binnenhuisarchitecten begeleiden u stapsgewijs naar de nieuwe keuken. Want telkens weer beogen zij een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij het leven van de klant.

Om u een indruk te geven van de producten en werkwijze, nodigen Jeanne en Aude u graag uit voor een persoonlijke kennismaking in hun showroom.

Het team

Jeanne Van der Meulen

Zaakvoerster
Jeanne Van der Meulen, zaakvoerster bij bulthaup brugge b vorm

Jeanne Van der Meulen

Zaakvoerster

Aude De Bruycker

Interieurvormgever
Aude De Bruycker, interieurvormgever bij bulthaup b vorm brugge

Aude De Bruycker

Interieurvormgever